CNSP: Debut dificil de sezon pentru George Marinescu

Sambata, 12 mai, deja celebra “Groapă” din Sibiu a fost gazda primei etape din Campionatul National de Slalom Paralel al Romaniei. La start aveau sa se alinieze o serie de nume mari din Campionatul National de Raliuri, precum Valentin Porcisteanu, Raul Badiu sau Norbert Maior, veniti sa definitiveze ultimele setari pentru Raliul Aradului.

Pentru Marinescu, desfasurarea evenimentelor avea sa fie total imprevizibila, suferind desprinderea unei roti in timpul celei de-a doua manse de concurs: “Dupa un timp bun in prima mansa cronometrata, o atacam increzator pe cea de-a doua. Din pacate, in urma unei saritori, chiar la aterizare, prezoanele stanga fata s-au forfecat, roata m-a depasit, iar eu am ramas pasager in propria-mi masina de concurs.”

Marinescu_CNSP

Credit foto: Denis Rotari

Desi la prima vedere parea un abandon incontestabil, parcul de service avea sa se coaguleze in jurul problemei timisoreanului. Astfel, echipei de asistenta tehnica EP Racing, impreuna cu Marius Baltatean si Bogdan Gligor, reusesc sa refaca in timp record masina, iar Marinescu avea sa ia startul in ultimele doua manse de concurs.

Finalul zilei il gaseste pe pilotul nostru pe locul 5 in ierarhia Clasei 3, destinata motoarelor pana in 2000 de centimetric cubi: “Daca la inceputul zilei nu m-as fi multumit cu acest loc, iata-ma la final absolut impacat cu aceasta performanta, avand in vedere ca am fost la un pas de abandon. Tin sa le multumesc celor care, cu indarjire, au lucrat la masina pana au readus-o la start: Romain Gilles, Marius Baltatean impreuna cu echipa sa tehnica si, nu in ultimul rand, lui Bogdan Gligor!” a declarat timisoreanul la finalul intrecerii.

Urmatoarea etapa din Campionatul National de Slalom Paralel va avea loc pe 2 iunie. Ramaneti la curent cu toate rezultatele lui George, urmărindu-i pagina de facebookcontul de Twitter și site-ul West Competition.

Credit foto: Denis Rotari

MarinescuG_CNSP