George Marinescu si Arnold Caitanu iau startul in Raliul Iasului

Ajuns la cea de-a 35-a editie, Raliul Iasului se va desfasura intre 5 si 7 septembrie si va propune un numar total de 10 probe speciale (8 pt. CNR2), desfasurate in integralitate pe drumurile de macadam din imprejurimile urbei moldovene.

Echipajul timisorean isi continua periplul stagional in cadrul categoriei CNR2, acolo unde vizeaza obtinerea unei noi clasari de top. “Revenim pe macadam, iar asta ne face sa zambim increzatori. Revenim la Iasi, iar asta ma face sa zambesc nostalgic, anul trecut, impreuna cu Romain Gilles, acontandu-ne titlul clasei 12 chiar aici. Referitor la cursa in sine, va fi una complicata, probele speciale sunt foarte rapide, dar propun si cateva capcane usor de trecut cu vederea. Cine va reusi sa produca cel mai bun raport intre viteza si riscuri asumate, acela va avea castig de cauza in clasamentul final.” a spus Marinescu, chiar inaintea deplasarii in Moldova.

Respectand traditia ultimilor ani, Raliul Iasului va beneficia de o acoperire media extinsa, transmisiuni live urmand a fi realizate de catre TVR 3.

George Marinescu si Arnold Căițanu sunt susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.