Rally 2: Marinescu si Caitanu obtin locul 3 la Iasi

Recent incheiata competitie automobilistica din capitala Moldovei a propus un total de 10 probe speciale (8 in cadrul CNR2), la capatul carora aveau sa fie desemnati castigatorii diferitelor categorii ale intrecerii.

Echipajul timisorean isi propunea, la startul raliului, obtinerea unui loc pe podium, de natura sa confirme ritmul bun afisat pana acum pe macadam si sa ingroase zestrea de 48 de puncte detinute in clasamentul anual Rally 2. “Am pornit in ziua de vineri cu asteptari ridicate, dar din pacate, simpatia pe care o avem pentru proba speciala “Cioca Boca” (parcursa de doua ori in prima zi competitionala), nu avea sa se traduca in timpi competitivi. Ziua se incheie, totusi, cu un plus, evoluand in premiera pe superspeciala Rapa Galbena si luand contact cu multimea de oameni din acel amfiteatru natural. Sambata, am reusit sa crestem ritmul si sa ne bucuram de un parcurs alert iar in ciuda unui moment dificil la finele ultimei treceri pe Cioca Boca, am reusit sa obtinem locul 3 al ierarhiei Rally 2 si locul 2 al Clasei A3.” a declarat George, la finalul raliului.

Notam si evolutia extrem de buna a celuilalt echipaj timisorean, Mircea Samuil – Romain Gilles, cei doi obtinand victoria in clasamentul Rally 2 si apropiindu-se de obtinerea titlului de campioni nationali.

Iata configuratia clasamentului general anual:

  1. Claudiu Albut        106 pct
  2. Mircea Samuil       100 pct
  3. George Marinescu 66 pct
  4. Cosmin Salistean   59 pct
  5. Florian Niturad      58 pct

George Marinescu si Arnold Căițanu sunt susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.