CNR2: Etapă de foc pentru George Marinescu si Arnold Căițanu

Echipajul timișorean a debutat in Campionatul Național Rally 2, odată cu Raliul Argeșului, la bordul unui Peugeot 206 RC, ocazie cu care își propuneau un parcurs constant și adaptarea cât mai rapidă la materialul de concurs.

Cei doi afișează un ritm bun atât pe proba superspecială din jurul Stadionului “Nicolae Dobrin”, cât și în a doua zi a raliului, pe probele speciale Vidraru si Piscul Negru. Astfel, cei doi se aflau pe locul 5 al ierarhiei Rally 2, având încă posibilitatea de a urca în clasament pe ultimul tronson cronometrat ar competiției, coborârea către barajul Vidraru.

Însă, toate șansele la o clasare pe podium aveau sa fie anulate la doar 5 kilometri de la startul probei speciale finale, atunci când un incendiu, izbucnit la bordul Peugeot-ului 206 RC, a obligat echipajul să declare forfait și să procedeze de urgență la stingerea focului. “Sunt extrem de dezamăgit, puteam obține un rezultat frumos, chiar la debutul nostru. Odată ce am înțeles, în linii mari, comportamentul mașinii, timpii noștri s-au îmbunătățit constant, iar coborârea probei Vidraru avea toate șansele să ne fie favorabilă. Din păcate, automobilismul rămâne un sport cu un grad ridicat de risc, iar evenimente precum cel de astăzi nu pot fi excluse în totalitate. Dată fiind viteza ridicată de reacție, integritatea noastră fizică nu a fost pusă în pericol, iar mașina nu prezintă daune majore. Împreună cu echipa de asistență tehnică, vom lua măsuri, astfel încât acest incident să nu se repete.” a spus George Marinescu, după un final incendiar de raliu, la propriu.

Următoarea etapă a Campionatului Național de Raliuri se va desfășura pe 24-25 Mai, la Arad, pe macadam.

George Marinescu si Arnold Căițanu sunt susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.