Debut de sezon pentru George Marinescu și Arnold Căițanu

În acest final de săptămână, Raliul Argeșului dă startul Campionatului Național de Raliuri, eveniment ce coincide cu lansarea echipajului George Marinescu – Arnold Căițanu, în cadrul categoriei Rally 2.

 

Laureat al campionatelor de Autoslalom, Slalom Paralel și campion en-titre, în dreapta lui Romain Gilles, al clasei 12 din Campionatul Național de Raliuri, George Marinescu face pasul firesc în dezvoltarea carierei sale, urmând să parcurgă întregul sezon 2019 la bordul unui Peugeot 206 RC, încadrat la clasa A2, dedicată propulsoarelor de până în 2000 cmc:

“Mă bucur mult că după 3 ani în competițiile suport, voi urca o treaptă și voi pilota alături de cei mai buni rallyiști din țară. Voi fi copilotat de către Arnold Căițanu, cel ce are la activ apariții sporadice, dar încheiate cu rezultate foarte bune, în postura de navigator. Suntem încântați să debutăm intr-un context într-atât de încărcat de istorie precum Raliul Argesului. Probele speciale de pe Transfăgărășan ne vor pune coeziunea la grea încercare, iar pe superspeciala din jurul stadionului „Nicolae Dobrin” vom avea piele de găină, dat fiind numărul foarte mare de oameni ce vor fi prezenți! Ne propunem o adaptare cât mai rapidă la materialul de concurs, pentru a putea să mărim ritmul de cursă, începând cu etapele următoare.”, avea să spună pilotul timișorean.

Deținători ai numărului de concurs 123, George Marinescu si Arnold Căițanu sunt susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.