CN Autoslalom: George Marinescu câștigă cu șansă la Bacău

Sâmbătă, 16 aprilie, pe traseul de karting de la Bacău s-a desfășurat cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Autoslalom, întrecere la care George Marinescu a participat cu același Opel Corsa înscris la Clasa 1 (sub 1400 cmc), aparținând celor de la Krepelka Motorsport. George venea din postura de lider al ierarhiei clasei 1, după victoria din runda inaugurală de la Prejmer.

Pe tot parcursul zilei, pilotul West Competition Racing a întâmpinat opoziția puternică a lui Leontin Iocsak, autorul unor timpi foarte competitivi pe pista de la Bacău. La capătul celor două manșe de concurs, victoria avea să-i revină lui Marinescu, adversarul său fiind penalizat pentru doborârea unui jalon pe traseu.

“A fost o zi perfectă pentru automobilism. Speed Park Bacău este un circuit frumos, iar oamenii de aici ne-au pus la dispoziție tot ce aveam nevoie pentru o întrecere reușită. Din punct de vedere sportiv, țin să-l felicit pe Leo Iocsak, care a avut un ritm extrem de ridicat și ne-a pus probleme toată ziua!” a spus George Marinescu la finalul întrecerii.

Clasamentul final al clasei 1 la etapa de la Bacău:
Pilot                                   Manșa 1            Manșa 2            Rezultat final
George Marinescu          1:20:145            1:18:078            1:18:078
Leontin Iocsak                1:19:433             1:18:748           1:18:748
Cristian Lung                  1:20:120            1:19:844            1:19:844
Natalia Iocsak                 1:24:278            1:23:944           1:23:944

La jumătatea campionatului, pilotul West Competition Racing conduce ierarhia clasei 1 cu 30 de puncte, urmat de Leontin Iocsak si Cristian Lung, ambii cu cate 25  și de Natalia Iocsak cu 22 de puncte. Campionatul Național de Autoslalom intră într-o lungă pauză, următoarea etapă fiind programată pe 1 octombrie, la Prejmer.

Sâmbătă, 23 aprilie, George va schimba combinezonul de curse cu echipamentul de alergare pentru a participa la Timotion, iar apoi va efectua o serie de teste pentru noile competiții de circuit din România: seria de monoposturi Formula Predators și campionatul de anduranță.

Rămâneți la curent cu evoluțiile lui George, urmărindu-i pagina de facebook, contul de twitter și site-ul West Competition.

Credit foto: Diana Ioana Teodorescu