Rally 2: George Marinescu si Arnold Caitanu, la finalul sezonului 2019

Desfasurat intre 17 si 19 octombrie, Raliul Brasovului a reprezentat ultima infatisare a Campionatului National de Raliuri 2019. Programand un numar total de 8 probe speciale (6 pt. CNR2), intrecerea a constituit o noutate absoluta pentru cea mai mare parte a concurentilor.

Echipajul timisorean viza obtinerea locului 3 in clasamentul general anual Rally 2 si securizarea locului 2 in clasamentul anual al Clasei A3. Desfasurarea evenimentelor i-a plimbat pe cei doi intre neideplinirea obiectivelor asumate, implinirea lor in totalitate sau bifarea acestora de-o maniera partiala. “A fost un raliu frumos, dar foarte dificil pentru noi. Ne-am luptat pana pe ultima proba speciala cu echipajul Florian Niturad / Mihai Popa. In ciuda faptului ca i-am invins in duelul direct de la Brasov, acest lucru n-a fost de ajuns pentru a le subtiliza pozitia a 3-a in clasamentul general, in final despartindu-ne doar 2 puncte. Vreau sa-i felicit pe cei doi pentru tot parcursul de anul acesta.” a spus George, la finalul intrecerii.

La finalul stagiunii, George Marinescu si Arnold Caitanu devin vicecampioni ai clasei A2 din CNR2 si ocupa pozitia a 4-a in clasamentul general CNR 2.

Demna de mentionat este peformanta echipajului Mircea Samuil / Romain Gilles, care obtin in extremis titlul de campioni nationali ai categoriei Rally 2.

George Marinescu si Arnold Căițanu au fost susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.