George Marinescu, pentru prima oară într-un monopost

Lunga pauză din Campionatul Național de Autoslalom i-a permis pilotului nostru să-și îndrepte atenția și către alte discipline din motorsport. Astfel, miercuri, 13 iunie, pe circuitul Motorpark România, George a luat pentru prima dată contact cu un monopost.

Cu o putere de 120 de cai si o greutate de doar 330 de kilograme, monopostul Predator`s avea să intre rapid în grațiile timișoreanului, acesta fiind impresionat de caracterul sportiv pur-sânge și de agilitatea mașinii.

„A fost o premieră la care visez încă de când eram copil. Mașina este absolut impresionantă, extrem de reactivă: accelerează, frânează și virează mult mai rapid decât un turism și te penalizează la cea mai mică greșeală. Tocmai din acest motiv, reclamă o acuratețe extrem de ridicată în abordare și asta o face să fie un excelent mijloc de perfecționare a tehnicii de pilotaj. Cât de curând, voi reveni pentru un al doilea test!” a declarat Marinescu la finalul sesiunii.

Campionatul Național de Autoslalom revine în weekendul 1-2 octombrie la Prejmer. Până atunci, George își continua seria de teste pentru noile competiții de circuit din România. Urmăriți-l pe pagina de facebook, pe contul de Twitter si pe site-ul West Competition.

13720391_1317738644910475_1424387237_o