George Marinescu – sezon complet in Campionatul Național de Autoslalom

Timișoreanul în vârstă de 26 de ani va bifa anul acesta primul sezon complet din cariera de pilot. După ce anul trecut a participat la două etape din naționalul de autoslalom, obținând o victorie și un loc doi la Clasa 1 (sub 1400cmc), George va avea în 2016 un program care cuprinde toate cele patru etape ale campionatului.

Beneficiind de același Opel Corsa cu motor de 1400 cmc pus la dispoziție de Krepelka Motorsport, Marinescu are ca obiectiv acumularea de puncte la fiecare etapă a sezonului. „Fiind abia primul an in care voi alerga cu program complet într-un campionat, singurul obiectiv formal pe care mi-l propun este acela de a puncta la fiecare etapă. Sigur, am si un obiectiv personal, acela de a progresa cât mai mult în acest an și de a crește ritmul de la o etapă la alta.”, a spus timișoreanul.

Calendarul Campionatului Național de Autoslalom 2016 programează câte două vizite pe traseele de karting de la Prejmer și Bacău, în aprilie, respectiv octombrie. Dacă la Bacău George vine după victoria din finala anului trecut, circuitul de la Prejmer, care găzduiește primul meeting stagional, reprezintă o noutate pentru el. Încălzirea în 2016 și-a făcut-o deja la testul colectiv de anduranță organizat în luna martie, iar acum e vremea competiției.

George Marinescu este susținut mediatic de Pitstops TV, fiind integrat în campania #racingeducation, menită să scoată în evidență piloții cu o atenție deosebită pentru cultura de motorsport și pentru istoria fenomenului.

Fiți la curent cu evoluțiile sale pe pagina de facebook, pe contul de Twitter și pe site-ul West Competition.