Rally 2: Test reusit pentru Marinescu si Caitanu la Harghita

Raliul Harghitei avea sa fie prima etapa de asfalt la care echipajul timisorean George Marinescu si Arnold Caitanu urmau sa alerge cu Dacia Logan de clasa 9, in cadrul Campionatului National Rally 2.

Odata cu trecerea de la macadam la asfalt, Marinescu trebuia sa se confrunte cu lipsa acuta de putere a materialului de concurs, in comparatie cu rivalii directi. “Cunoscand bine datele problemei, in speta minusurile masinii noastre, am ales o abordare laborioasa, in care am mers cat am putut de tare, fara a ne asuma, insa, riscuri inutile. In acest fel, am reusit sa profitam de iesirile in decor ale unor concurenti foarte bine cotati, acontandu-ne, in final, locul 5 in clasamentul general Rally 2 si, totodata, al locului secund in ierarhia clasei A3.” a spus George Marinescu la finalul intrecerii din jurul Odorheiului Secuiesc.

De notat este si faptul ca impreuna cu echipajul Mircea Samuil / Romain Gilles, Marinescu si Caitanu au urcat pe locul al doilea in clasamentul dedicat echipelor, cele doua echipaje constituind GP24 Rally Team, o structura ce isi propune promovarea pilotilor din zona de vest a tarii, catre un parcurs in nationalul de raliuri.

In urma etapei ce a consfintit incheierea primei jumatati a Campionatului National de Raliuri, topul 5 al ierarhiei anuale Rally 2 arata in felul urmator:

  1. Claudiu Albut          65p
  2. Florian Niturad        50p
  3. Dan Nicoschi           50p
  4. Cosmin Salistean     50p
  5. George Marinescu   48p

George Marinescu si Arnold Căițanu sunt susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.