George Marinescu si Arnold Caitanu iau startul in Raliul Harghitei

Programata sa se desfasoare intre 11 si 13 iulie, intrecerea Harghiteana coincide cu finele primei jumatati a Campionatului National de Raliuri. Propunand 12 probe speciale (10 pentru C.N. Rally 2) raliul se anunta a fi unul intens disputat, un important contingent de piloti locali promitand sa se implice in calculele pentru podiumuri.

Echipajul timisorean va lua startul, in premiera pentru o etapa de asfalt, cu modelul Dacia Logan Cup, pus la dispozitie de catre Valentin Porcisteanu Racing: “Iata-ne revenind pe asfalt, dupa un periplu de 2 etape pe macadamul aradean, respectiv bacauan. Pentru noi, va fi un raliu de limitare a daunelor, intrucat deficitul de putere al masinii este subliniat foarte usor pe asfalt, in contrast cu ceea ce se intampla pe macadam. Imi propun sa ma apropii cat mai mult de limitele dinamice ale masinii, astfel incat sa obtinem cel mai bun rezultat posibil in conditiile date.” a spus George Marinescu, in saptamana dinaintea startului.

Reamintim topul 5 general anual al Campionatului National de Raliuri 2:

  1. Florian Niturad        50p
  2. Claudiu Albut          47p
  3. George Marinescu  38p
  4. Cosmin Salistean    36p
  5. Roland Csato          21p

George Marinescu si Arnold Căițanu sunt susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.