Rally2: loc 3 pentru George Marinescu si Arnold Caitanu, la Bacau

A 3-a etapa a Campionatului National de Raliuri s-a desfasurat weekendul trecut, pe meleaguri bacauane. Dupa locul secund de la Raliul Aradului, Marinescu pornea increzator in acontarea unui nou rezultat foarte bun.

Echipajul cu numarul 123 incepea raliul cum nu se poate mai bine, obtinand cel mai bun timp pe prima proba speciala, Runcu, lucru datator de sperante, intrucat urmatoarele doua tronsoane cronometrate pastrau, in mare masura, specificul primului.

Insa, cea de-a doua proba a zilei, Moinesti, avea sa penalizeze echipajul timisorean, acestia fiind protagonistii unei iesiri in decor, soldata cu rasturnarea Daciei Logan pilotate de Marinescu. Norocul, insa, a fost de partea lor, reusind sa repuna masina in miscare in timp record si sa continue raliul. “O greseala in notarea unui viraj ne-a facut sa iesim de pe drum, urmand sa ne rasturnam la o viteza ridicata. Ca printr-un miracol, capacitatea masinii de a rula nu a fost afectata, asa ca am putut sa continuam. E o greseala care-mi apartine, in totalitate.” a spus Marinescu, la finalul raliului.

Cascadoria avea sa-i retrogradeze pe timisoreni pana pe locul al 8-lea in clasamentul Rally 2, moment din care a urmat o cursa de recuperare exceptionala, acestia reusind ca incheie competitia bacauana pe un onorabil loc 3, in urma lui Cosmin Salistean si Florian Niturad.

Iata configuratia clasamentului anual Rally 2, dupa parcugerea a 3 etape, din totalul de 8:

Florian Niturad                     50 p

Claudiu Albut                       47p

George Marinescu               38p

Cosmin Salistean                 36p

Roland Csato                       23p

[…]

George Marinescu si Arnold Căițanu sunt susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.