Start in Raliul Moldovei  pentru George Marinescu si Arnold Caitanu

    Intre 20 si 22 iunie, Bacaul va fi gazda celei de-a treia etape a Campionatului National de Raliuri, intrecere ce va conta inclusiv pentru European Rally Tour, campionat desfasurat sub egida Federatiei Internationale a Automobilului.

Dupa locul secund al ierarhiei Rally 2, obtinut la Arad, George Marinescu vizeaza, alaturi de Arnold Caitanu, un nou rezultat bun in intrecerea de pe meleagurile bacauane. “In urma abandonului de la Arges, Raliul Aradului a fost o adevarata lotiune pentru moralul nostru. Vom avea si la Bacau o abordare progresiva, urmand sa facem un compromis intre viteza si conservare, asta pentru ca macadamul de acolo este foarte casant.” a spus pilotul timișorean, cu 2 zile inaintea startului.

Raliul Moldovei va beneficia de o larga acoperire media, patru probe speciale urmand a fi transmise in direct de catre TVR3, vineri, incepand cu ora 15:30 si sambata, incepand cu ora 13.

Dupa desfasurarea a doua etape din totalul anual de opt, varful  clasamentului general din Campionatului National de Raliuri 2 are urmatoare configuratie:

  1. Claudiu Albut        47p
  2. Florian Niturad      28p
  3. Roland Csato         23p
  4. George Marinescu 21p
  5. Mircea Samuil        21p

George Marinescu si Arnold Căițanu sunt susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.