Raliul Aradului: Loc secund pentru George Marinescu și Arnold Căițanu în ierarhia Rally 2

Echipajul timișorean lua startul în Raliul Aradului, după un un debut dezamăgitor de sezon, încheiat cu abandon tehnic pe ultima probă specială a Raliului Argeșului.

O problema tehnică de ultim moment la Peugeot-ul 206 RC cu care își anunțase participarea, avea să-l forțeze pe Marinescu la înlocuirea materialului de concurs, chiar cu 2 zile înaintea startului în cea de-a doua etapă a sezonului. Așa se face că joi seara, echipajul urcă pe podiumul startului festiv la bordul unei Dacii Logan Cup, pregătită de către Vali Porcișteanu Racing.

Ghinioanele aveau să se oprească aici pentru echipajul cu numărul 123, Loganul Cup fiind unanim recunoscut pentru ținuta-i de drum exemplară pe macadam. “Odată ce am terminat shakedown-ul (n.r. testele oficiale dinaintea raliului), am simțit că putem avea un ritm competitiv. În pofida lipsei de putere, mașina are un comportament foarte docil, oferindu-ți foarte mult feedback, lucru care m-a ajutat să mă acomodez cu ea într-un timp extrem de scurt.spunea pilotul timișorean.

Marinescu și Căițanu au încheiat prima zi a raliului pe locul secund al ierarhiei Rally 2, iar sâmbătă au reușit să-și conserve poziția, în ciuda condițiilor meteo extrem de nefavorabile, întâlnite pe probele speciale Conop și Nadăș. “Ne bucură rezultatul obținut, dar cel mai mult, faptul că am reușit să avem un ritm susținut. Probele de astăzi au fost extrem de dificile: drumurile forestiere înguste, noroiul și șleauri foarte adânci – puteau fi, foarte ușor, rețeta unei ieșiri în decor. avea să spună George, la finalul întrecerii arădene.

De notat sunt și celelalte rezultate ale echipajelor timișorene, Adrian Minea și Constantin Răducioiu (Mitsubishi Lancer Evo VIII) reușind un loc 3 în cadrul Clasei 11 iar Mircea Samuil și Romain Gilles (Audi A3 NGU) obținând locul 4 în clasamentul Rally 2.

Raliul Moldovei , următoarea etapă a Campionatului Național, va avea loc pe 21-22 iunie, la Bacău.

George Marinescu si Arnold Căițanu sunt susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.