George Marinescu atacă finalul de sezon la Prejmer

În weekend-ul 1-2 Octombrie, circuitul de la Prejmer va fi gazda etapelor 3, respectiv 4 din Campionatul Național de Autoslalom, la care timișoreanul va participa cu același Opel Corsa înscris la clasa 1, destinată motoarelor sub 1400 cc.

După două victorii în primele două etape ale campionatului, George vizează noi rezultate bune și pe finalul anului competițional: „Așa cum am anunțat chiar de la începutul anului, fiind primul meu sezon complet în automobilism, obiectivul meu este acela de a crește ritmul de la o etapă la alta, de a merge cât mai tare și cât mai corect. Sigur că mă bucură orice podium și orice victorie pe care o obțin, dar ele sunt doar consecințe ale evoluției mele. Așa că prefer să mă concentrez pe pilotaj.” a spus pilotul West Competition Racing, cu doar câteva zile înaintea unui weekend în care se comprimă, din rațiuni de costuri, ultimele două etape ale seriei naționale: sâmbătă va avea loc etapa a treia, iar duminică cea de-a patra (care ar fi trebuit să se dispute la Bacău).

După prima jumătate a campionatului, în care s-a rulat la Prejmer și Bacău în luna aprilie, ierarhia clasei 1 arată în felul următor:

George Marinescu 30 pct.
Leontin Iocsak 25 pct.
Cristian Lung 25 pct.
Natalia Iocsak 22 pct.

Rămâneți la curent cu evoluțiile lui George, urmărindu-i pagina de facebook,  contul de Twitter și site-ul West Competition.